Hotel-hacks: ingenieuze tips om uw verblijf te verbeteren

Hotel-hacks: ingenieuze tips om uw verblijf te verbeteren

WAT VOOR soort monsterlijke reiziger kookt hun ondergoed in een hotelkamerketel? Dit was vorig jaar de vraag op de lippen van veel mensen toen een Twitter-gebruiker hun volgers vroeg of de praktijk gebruikelijk was.

Deze merkwaardige vraag leverde nog veel meer op. Namelijk: “Wat heb je gedaan om je scheel dat de toepassing van noodzakelijk kokend water?”, “Ben je te dicht om te beseffen dat de invoering van uw korte broek in de gootsteen en vervolgens gieten op het kokende water is veel logischer?” en “Heb ik thee gedronken uit een ketel die werd gebruikt om iemands Y-fronten schoon te maken?”

Bespaar geld op eten

  1. Kook een ei

Beter dan gekookt ondergoed is een gekookt ei. En een waterkoker zou het werk kunnen doen als je liever geen £ 15 uitdeelt voor een te duur ontbijt (we hebben zelfs gehoord dat mensen ze gebruiken om pasta te koken).

  1. Neem een toastie

De kaas toastie op het roomservicemenu kost £ 10. Maar een brood en een stukje cheddar van de plaatselijke supermarkt kost maar een paar pond. Verander het in gesmolten goedheid met je handige strijkijzer op de kamer.

  1. Geniet van een gratis lunch

Ze zeggen dat er niet zoiets bestaat als een gratis lunch? Niet als je een extra broodje, een potje jam en een aardbeienyoghurt uit de ontbijtbuffer haalt. Wikkel het allemaal in een douchemuts en je hebt jezelf een tientje bespaard.

  1. Klagen

De Britten zijn niet geweldig als het gaat om klagen (mevrouw Richards van Fawlty Towers is de opmerkelijke uitzondering), maar als je niet tevreden bent met je kamer, heb je het recht om dat te zeggen – en om de alternatieven te zien. Hotels, vooral oudere, zijn er in alle soorten en maten, dus je krijgt misschien een beter boudoir. Als het hotel niet vol is, krijgt u misschien zelfs een upgrade.

Zoekt u overnachting op Schiphol na een lange vlucht? Breng een bezoekje aan www.goedkoopparkerenschiphol.eu.

Becky Beck