Wereldwijde e-commerce verpakkingsmarkt zal naar verwachting tegen 2025 $ 61 miljard overschrijden – ResearchAndMarkets.com

Wereldwijde e-commerce verpakkingsmarkt zal naar verwachting tegen 2025 $ 61 miljard overschrijden – ResearchAndMarkets.com

De wereldwijde e-commerce verpakkingsmarkt werd in 2019 geschat op 27,04 miljard dollar en zal naar verwachting tegen 2025 61,55 miljard dollar bedragen, tegen een CAGR van 14,59% over de prognoseperiode 2020-2025.

E-commerce is sinds de eeuwwisseling een prominente keuze geworden voor het kopen van goederen en eiste robuuste verpakkingsoplossingen om de afhandeling te ondersteunen en lange logistiek voor de gevarieerde productafmetingen. Elke toename van de variëteiten van online productieaanwezigheid maakt de vraag naar zijn verpakkingsoplossing.

 

Markthoogtepunten

De markt voor e-commerce goederen is het afgelopen decennium drastisch geëvolueerd. De wereldwijde verkoop van e-commerce groeide in 2018 met meer dan 18%. Vandaar dat de vraag naar verpakkingsoplossingen voor e-commerce is gegroeid, en de verwachting is dat de trend zich tijdens de prognoseperiode zal voortzetten. 10beste.com is ook een goed gegroeide e-commerce markt.

 

De toenemende internetpenetratie en de toenemende toegang tot internet voor een meerderheid van de bevolking in de ontwikkelingslanden over de hele wereld hebben enorme potentiële marktkansen gecreëerd voor de e-commerce- en verpakkings aanbieders om zich te wagen in onbenutte markten en tijdens het proces een aanzienlijk marktaandeel te verwerven.

 

Het bewustzijn over het plastic afval groeit en bedrijven richten zich op het minimaliseren ervan en het aanbieden van producten die 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar zijn.

Productiebedrijven passen de Omni-channel distributiestrategieën voor hun producten toe. Online kopen stimuleert ook de marktgroei voor de e-commerce verpakkingsmarkt. Het gebrek aan groei in de onderontwikkelde landen zorgt er echter voor dat de markt deze regio’s niet aanboort vanwege minder vraag.

Elektronische apparaten vinden

Consumentenelektronica geeft de levensstijl van de consument vorm in termen van beveiliging, communicatie en entertainment. In 2019 schatten meer dan 1,92 miljard mensen online te winkelen. Consumentenelektronica is het segment met een kortere omschakelingsperiode. Ook bereikt de adoptie van consumentenelektronica elke maand een nieuw hoogtepunt; resulterend in een toenemend aantal verzendingen op jaarbasis. Elektronica categorie is het meest meest gevraagd en bezocht categorie.

 

E-commerce heeft het vertrouwen van consumenten gewonnen in termen van kwaliteitsproducten en aftersalesondersteuning, wat hen aanmoedigt voor meerdere online bestellingen. Als antwoord hierop bieden leveranciers van verpakkingsoplossingen robuuste verpakkingsoplossingen om schade tijdens handling en logistiek te ondersteunen.

De mobiele markt is de opgefriste categorie van consumentenelektronica met de hoogste penetratie en met voortdurende ontwikkeling door de technologieën vermenigvuldigt de groei van de mobiele markt zich. Als reactie op deze groei werken e-commercebedrijven ook samen voor hun lanceringen en distributie, wat resulteert in de groeiende vraag naar de e-commerce verpakkingsmarkt.

Veel e-commercebedrijven richten zich op duurzame verpakkingsoplossingen om plastic afval te verminderen en over te stappen op papieren verpakkingen. De trend zal naar verwachting ook het segment consumentenelektronica raken, dat gevoelig is voor externe invloeden met een beter ontwerp om de verpakking robuuster te maken. Zo introduceerde e-commercegigant Amazon Frustration-Free Packaging-oplossing voor het elimineren van de extra verzenddozen. In december 2017 heeft het bedrijf 360 miljoen verzenddozen vermeden.

Azië-Pacific zal naar verwachting het grootste aandeel hebben

Azië-Pacific is een van de snelstgroeiende markten voor de e-commerce-industrie. Het groeiende klantenbestand als gevolg van de groeiende economieën van de grote landen zoals India en China zorgt voor het groeiende aantal e-commerce-zendingen in de regio’s. Daarom zal het de vraag naar meer verpakkingsoplossingen in de regio stimuleren.

Getuigd door een jong demografisch profiel, heeft IBEF verklaard dat de inkomsten uit e-commerce in India naar verwachting toenemen van 39 miljard dollar in 2017 naar 120 miljard dollar in 2020, en dat de internetpenetratie en relatief betere economische prestaties toenemen. procent, het hoogste ter wereld.

Overheidsinitiatieven die digitalisering aanmoedigen, brengen mensen voortdurend in aanraking met online handelswijzen en stimuleren de vraag naar verpakkingsoplossingen voor e-commerce in de regio. India heeft nog steeds een gunstig FDI-beleid van 100% FDI, wat bedrijven als Amazon aanmoedigt om een ​​sterkere basis in het land op te bouwen.

In april 2018 kondigde Amazon zijn plannen aan om vijf nieuwe fulfilmentcentra in India toe te voegen en zijn positie als grootste aanbieder van opslagruimten in het land te behouden. De Indiase regering steunt ook het streven van Amazon om het gebruik van plastic verpakkingen voor e-commerce terug te dringen.

Becky Beck